Zoek jij een dakdekker in Schaijk? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Schaijk

Als je een goede dakdekker zoekt in Schaijk, waar begin je dan met zoeken? Je zoekt een goed bedrijf, scherpe prijzen, ervaring, kwaliteit en zekerheid? Dit is precies wat wij je allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk meer dan 25 jaar ervaring, we weten precies wat we doen want we staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor onze klanten. We voorzien iedereen ook graag van advies op maat, want zo kunnen we onze kennis delen en dan kun je kiezen wat het beste bij jou past. Iedere situatie is anders en daarom komen we graag op locatie om een kijkje te nemen wat er gaande is. Zo kunnen we de situatie beter beoordelen, advies geven en een offerte maken.
   

Daklekkage Schaijk

Waar je ook woont, als je last hebt van een daklekkage in Schaijk dan staan wij voor je klaar. Het kan zijn dat je al een tijdje een vermoeden hebt, dan is het zeker belangrijk dat je er snel naar laat kijken. Maar ook wanneer het plots ontstaat, bijv. als stormschade, dan is het belangrijk dat je ons snel benaderd.

Dakreparatie Schaijk

Je hebt de keuze om ons te benaderen voor dakreparatie in Schaijk. Het is van belang dat je dan aangeeft wat er gaande is, zo kunnen wij al snel beslissen of dat het spoed is of niet. Als je namelijk een lekkage hebt dan is het erg fijn als er snel wordt gehandeld. Gelukkig ben je dan bij ons in goede handen, we komen dan naar je toe op locatie en kunnen direct aan de gang. Uiteraard kunnen alle vragen vooraf worden beantwoord. Ook geven we je aan wat de kosten zijn, zodat je weet waar je bij ons aan toe bent.

Recente aanvragen

 • Lorskensstraat, 5374 BD  Schaijk
 • Heiheuvel, 5374 MC Schaijk
 • Schutboomstraat, 5374 CB Schaijk
 • Europaplein, 5374 BM Schaijk

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat