Is het zink & loodwerk aan vervanging toe? Wij helpen je graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Zink- en loodwerk laten repareren of inspecteren

Zink- en loodwerk moeten regelmatig worden geïnspecteerd. Zo wordt eventuele schade voorkomen. Eventuele problemen met het zink of lood lossen we meteen op. Het zink- en loodwerk van het dak laten herstellen, vakkundig beoordelen of zelfs opnieuw aanleggen is ons dagelijks werk. En met 25 jaar ervaring op zak, is het een gegeven dat we het dak weer tiptop in orde maken.

Dakbedekken.nl werkt met gecertificeerde vaklui. Voor het zink- en loodwerk gebruiken we uitsluitend A-materialen. Is het handig dat we eerst even langskomen om de situatie te bekijken? Dan komen we graag langs, drinken we een kopje koffie en gaan we meteen aan de slag met de inspectie.

Zink- en loodwerk voor dagoten

Zink en lood worden gebruikt voor verschillende toepassingen. We kennen het vooral als afdichting van daken en afvoeren. Zo kan er geen regen- of hemelwater tussen het dak en het pand komen. Daarom is het essentieel dat zink en lood op een goede manier worden gemonteerd. Dat vraagt om vakmanschap en kennis. Want naast verstand van zink- en lood, is er ook kennis van platte daken of schuine daken nodig. Die kennis heeft Dakbedekken.nl in huis.

Dankzij goed gebruik van materialen en de juiste montage, zorgen we voor onderhoudsvrij zink- en loodwerk. In principe heb je er dus geen omkijken meer naar. We geven bovendien vijf tot tien jaar garantie op de werkzaamheden. Wie twijfelt over de conditie van de materialen, kan ons natuurlijk inschakelen voor een inspectie. Wanneer lood en zink op de correcte manier zijn aangebracht, kunnen ze wel vijftig jaar dienstdoen als waterkerend materiaal in dakgoten, deklijsten, felsdaken of zelfs een compleet roevendak.

De voordelen van zink en lood

Om dakgoten te bekleden, gebruiken we graag lood- en zinkwerk. Deze twee materialen hebben namelijk grote voordelen: ze zijn duurzaam, betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Bovendien is het uitermate geschikt om vocht tegen te houden. Het is dan ook al eeuwen de standaard in de bouw.

Zink- en lood zijn bovendien hele gebruiksvriendelijke materialen. Met de juiste montage en af en toe een inspectie, kan het jaren blijven zitten. Daardoor is het dus uiteindelijk ook financieel voordeliger om te gebruiken. Geïnteresseerd in het laten plaatsen van zink en lood bij de dakgoten? Vraag dan meteen een offerte aan. Binnen 24 uur zit de offerte met scherpe tarieven in de mailbox.

Zinken afwerklijst dak

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat