Heb je vragen over het platte dak op de schuur? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Platdak schuur

Heb je een schuur? Dan is de kans groot dat je een platdak hebt. Er zijn verschillende soorten dakbedekking mogelijk. Belangrijk is wel dat de onderconstructie vlak en egaal is, maar de dakbedekking zelf zal niet plat zijn. Daar is een belangrijke reden voor; als de hele constructie plat is, blijft er water bij een regenbui op het dak liggen. Bovendien kan je gebruikmaken van verschillende materialen, zoals EPDM, dakleer of golfplaten. EPDM is gangbaar bij een platdak. Golfplaten en dakpannen vind je vaker bij een hellend dak. De meeste mensen zien het niet zitten om het dak van hun schuur zelf te bedekken. Daarom is het beter dit aan ons over te laten. Wij kunnen adviseren in het te gebruiken materiaal en de mogelijkheden zoals een warm dak constructie. Vraag daarom gerust een offerte bij ons aan. Wij komen dan langs met onze ervaren collega’s om een inspectie aan het platdak uit te voeren.

Platdak op een schuur

Mogelijkheden platdak schuur

Met een platdak schuur heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor bitumen. Dit is een goedkoop materiaal dat meestal aan elkaar gebrand wordt. Maar als bitumen droog wordt, kan het schuren. Daarom heeft dit materiaal een levensduur van zo’n twintig jaar. Dat terwijl het iets duurder EPDM wel tot veertig jaar mee kan gaan. Dakpannen of golfplaten zijn minder geschikt, omdat een platdak geen helling heeft. Elk materiaal heeft zo zijn eigen methode om de dakbedekking aan het platdak van de schuur te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan het branden zoals bij bitumen gebeurt, maar lijmen is ook mogelijk bij andere materialen. Golfplaten worden meestal mechanisch bevestigd, bijvoorbeeld met schroeven of spijkers. Voor een platdak zijn er verschillende soorten dakbedekkingen. Op een platdak wordt meestal dakleer of EPDM bevestigd als dakbedekking. Het is ook mogelijk om zelfklevende dakbedekking te gebruiken, maar toch is het beter om de ervaring van een vakman in te roepen. We helpen je daarom graag verder.

Kosten platdak schuur

Wat de kosten van dakbedekking van een platdak schuur zullen zijn, is afhankelijk van het aantal vierkante meters en het materiaal dat je kiest. In ieder geval ben je altijd verzekerd van een lange levensduur, want wij maken alleen gebruik van A-kwaliteit materialen. Bovendien bieden wij vijf tot tien jaar garantie op al onze werkzaamheden. Ten slotte brengen we onze eigen materialen zoals steigers en pannenlift mee. Je hoeft dus zelf niets te regelen, wij nemen al het werk uit handen. Pak daarom de telefoon en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij hebben dan meer informatie nodig en komen graag een kijkje nemen om het platdak te inspecteren. Vervolgens maken wij een scherpe prijs, want al onze offertes worden binnen 24 uur na inspectie op maat gemaakt. Doordat onze vakmannen gecertificeerd zijn, ben je verzekerd van kwaliteit. яндекс

Vraag direct een gratis offerte aan

Wil jij meer informatie over een platdak van een schuur? Neem dan contact met ons op.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio