Wij helpen je graag met alle werkzaamheden rondom de dakgoot.

Vraag een gratis offerte aan.

Een dakgoot laten aanbrengen

Een dakgoot laten aanbrengen moet goed gebeuren. Het is immers wel dé afvoer van regenwater op het dak. Vaak concentreren Nederlanders zich vooral op het onderhoud binnenshuis, terwijl het onderhoud aan het dak boven ons hoofd misschien nog wel belangrijker is.

Dakbedekken.nl kan een dakgoot op de juiste manier aanbrengen en onderhouden. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en werken met A-materialen. Door de dakgoten regelmatig schoon te laten maken of te vernieuwen, wordt eventuele gevolgschade voorkomen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur komen we met scherpe tarieven, zodat we snel aan de slag kunnen. En wie graag wil dat we eerst even langskomen, kan dat natuurlijk aangeven. Dan komen we graag eerst een kop koffie drinken.

Dakgoot

Het belang van een correct aangelegde dakgoot

Een dakgoot is onlosmakelijk verbonden met het dak. Via de bedekking loopt regenwater naar de uitwateringen en dakgoten, om zo via de regenpijp naar het riool vervoerd te worden. Om water snel te kunnen afvoeren, is het van belang dat de dakgoten regelmatig worden schoongemaakt. Bij wind en storm kunnen er blaadjes in de dakgoot terecht komen. Dat zorgt voor een verstopping, met lekkages als gevolg. Daarom moeten dakgoten regelmatig worden schoongemaakt. Niet iedereen staat graag op een hoge trap in de dakgoten te wroeten. Daarom neemt Dakbedekken.nl deze werkzaamheden graag over. Ook voor het vernieuwen en reinigen van goten en hemelwaterafvoeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakgoten in verschillende soorten en maten

Dakgoten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is zink bijvoorbeeld een duurzaam product om te gebruiken. Het is niet voor niets een van de meest gebruikte materialen voor de realisatie van dakgoten. Daarnaast zijn er ook verschillende vormen, zoals een bakgoot of een mastgoot. De bakgoot is de dakgoot die we het meest zien in Nederland. Deze is te herkennen aan zijn rechthoekige vorm, platte bodem en verticale randen. Een mastgoot heeft geen rechthoekige, maar een ronde vorm. Het voordeel is dat deze eenvoudig te bevestigen is, stevig is en vaak goedkoper dan bakgoten. Wel is deze soort vaak minder onderhoudsvriendelijk dan een bakgoot. Maar met de uitstekende service van Dakbedekkers.nl is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Dakgoot

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat