Dak lekkage? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Lekkage dak

Een lekkage in een dak kan erg vervelend zijn. Vaak ontstaan er vochtplekken in het plafond, wat er al op wijst dat deze problemen aanwezig zijn. Het is dan zaak om niet lang te wachten en zo snel mogelijk te schakelen. Meestal is het lastig om deze problemen zelf op te lossen. Het kan mogelijk zijn om het probleem binnen een paar minuten op te sporen, maar zelfs wij als ervaren dakdekkers kunnen bij complexe problemen lang bezig zijn. Zeker wanneer de lekkage uit de hand is gelopen. Maar het is dan belangrijk om zo snel mogelijk te schakelen en erger te voorkomen. Bovendien vindt niet iedereen het prettig om zelf op de ladder te staan. Maak daarom gebruik van de kennis van onze ervaren collega’s. Zij komen graag langs om het probleem te verhelpen. Uiteraard zijn onze dakdekkers zeer flexibel en ervaren. Het probleem wordt tegen een laag tarief opgelost, want je ontvangt een offerte op maat.

Platdak-vernieuwen-vervangen

De werkzaamheden

Het verhelpen van lekkages is onderdeel van de werkzaamheden die we uitvoeren. Bij een lekkage aan het dak dient zo snel mogelijk te worden ingegrepen, omdat de lekkage anders ook aan de binnenkant van de woning kan ontstaan. Vaak is het lastig om de oorzaak van de lekkage op te sporen. Een veel voorkomende oorzaak is het uitdrogen en scheuren van lood bij de schoorsteen, waardoor het water naar binnen sijpelt. Bij een platdak kan er eveneens lekkage ontstaan. Bijvoorbeeld wanneer de naden die aan elkaar gebrand zijn openspringen. De kans is groot dat je gele plekken aan de onderkant van het plafond opmerkt. De lekkage is dan al in een vergevorderd stadium. De meeste mensen die te maken hebben met lekkage van hun dak, hebben dat vaak niet meteen door. Wees er snel bij, dan kan vervolgschade voorkomen worden. Door een offerte aan te vragen word je snel en kundig geholpen.

Vraag een offerte aan

Bij een klus als een daklekkage opsporen heb je veel tijd nodig als je het probleem zelf op wilt lossen. Zo is het belangrijk dat je de juiste materialen in huis hebt. Daarnaast dien je voorzichtig ter werk te gaan, om de kans op ongelukken te verkleinen. Verder heb je kennis van zaken nodig. Niet iedereen is een dakdekker en het is voor de meeste mensen niet fijn om zelf op een dak te staan. Daarvoor schakel je een onze deskundige dakdekkers in. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en helpen je dan ook graag verder. Er is meer dan 25 jaar werkervaring aanwezig. De collega’s zijn allen gecertificeerd en kunnen je daardoor optimaal helpen. We komen dan ook graag onder het genot van een kopje koffie langs om de klus te inspecteren en een offerte met scherpe tarieven te maken. Na akkoord kunnen we al binnen korte tijd aan de klus beginnen. Vraag dus vandaag nog een offerte aan.

Lekkage plat dak dakleer

Vraag direct een gratis offerte aan

Heb jij een lekkage aan je dak? Neem direct contact met ons op om grotere schade te voorkomen.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio