Heb jij een lekkage aan je pannendak? Wij helpen je graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Lekkage pannendak

Veel woningen in Nederland zijn voorzien van dakpannen. We spreken dan van een pannendak. Net als bij andere daken is het mogelijk dat er lekkage ontstaat. Het kan nog best ingewikkeld zijn om de achterhalen waardoor de lekkage veroorzaakt wordt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de dakgoot vol zit met bladeren, de nokvorst lekt, maar het kan ook ingewikkelder liggen. Denk bijvoorbeeld aan het scheuren van dakpannen, het kapotgaan van loodslabben of de houten dakconstructie zelf is verrot. Er zijn dus veel verschillende oorzaken die lekkage tot gevolg kunnen hebben. Daarmee is ook meteen duidelijk dat het niet eenvoudig is om dit probleem op te lossen. Je kunt ervoor kiezen om zelf het dak op te klimmen, maar in de meeste gevallen is het verstandiger gebruik te maken van de diensten van onze professionele dakbedekkers. Wij kunnen dan ter plekke komen inspecteren, zodat meteen duidelijk is welke werkzaamheden nodig zijn.

Lekkage aan het pannendak

Het is vaak al duidelijk wanneer er lekkage aan een pannendak is. Dit is meestal te merken aan de gele ringen die het plafond aan de binnenkant van de woning vertoont. Uitzoeken waar de lekkage precies ontstaan is? Geen probleem, wij draaien er onze hand niet voor om. Het is belangrijk om dit probleem snel op te lossen, omdat het anders mogelijk is dat ook het interieur in de woning schade op zal lopen. Het laten repareren van een beschadigd dak kan behoorlijk in de papieren lopen. Daarom is het belangrijk niet te lang te wachten en zo snel mogelijk te schakelen. Dit is mogelijk door meteen een offerte bij ons op te vragen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in dakbedekking. Dit betekent dat wij ook verwaaide dakpannen of kapotte houtconstructies kunnen vervangen. Door in één keer het probleem aan te pakken, kan voorkomen worden dat het probleem zich later nog eens voordoet.

De lekkage aan het pannendak verhelpen

Een oorzaak van lekkage kan bijvoorbeeld een scheur in het daklood zijn. Daardoor kan er uiteindelijk water onderkomen. Het is niet erg als deze termen je niet meteen iets zeggen, want je hoeft deze klus niet zelf uit te voeren. Het is verstandig om dakdekkers met een ruime ervaring in te schakelen. Wij weten hoe we lekkages aan een pannendak op moeten sporen. Bovendien zijn we voorzien van de laatste kennis over dakbedekken, waardoor we methodes kunnen gebruiken die de meeste particulieren niet kunnen gebruiken. Op die manier kunnen we nauwkeurig de exacte locatie van de lekkage opsporen. Geef ons een belletje en we sturen je graag een aantrekkelijke offerte. Al onze offertes worden volledig op maat gemaakt, zodat je zeker bent van een lage prijs. Als je vandaag nog een offerte aanvraagt, heb je morgen al antwoord. We kunnen eventueel van tevoren langskomen om de klus te inspecteren en een kopje koffie te drinken.

Vraag direct een gratis offerte aan

Heb jij lekkage aan je pannendak? Wij komen de klus graag inspecteren en helpen je snel.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio