Heb je last van lekkage in de schuur? Wij helpen je graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Lekkage schuur

Lekkage in de schuur is eenvoudig te herkennen aan de natte plekken op de muur of aan het plafond. Het is daardoor meteen duidelijk dat er sprake is van lekkage. Deze lekkage kan verschillende oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat deze problemen ontstaan door achterstallig onderhoud, zoals een volle regenpijp. Maar in het geval van lekkage in een schuur is er vaak een andere oorzaak. Het lood van het dak op een schuur kan uitgedroogd raken en daardoor scheuren. Er loopt dan water tussen de muur en het dak naar binnen. Daardoor krijgt water vrij spel en ontstaan deze vochtvlekken. In zulke gevallen moet meestal het daklood worden vervangen. Het vervangen van daklood is vaak ingewikkeld en tijdrovend. Om deze reden kiezen de meeste mensen ervoor dit niet zelf te doen, maar hiervoor ons een e-mail te sturen. Wij kunnen deze problemen binnen korte tijd oplossen.

Lekkage schuur

Oorzaken lekkage schuur

Een lekkage komt vaker voor dan je denkt. Ten eerste kan dit veroorzaakt worden door een verstopte dakgoot, afvoer of dakpannen op de schuur die verschoven zijn. Bijvoorbeeld doordat ze tijdens de laatste storm ongemerkt verschoven of kapot gewaaid zijn. Een dergelijke lekkage kan vaak lastig te verhelpen zijn en is daarmee erg hardnekkig. Meestal wordt de lekkage in de schuur opgemerkt als het al te laat is en er al water de schuur binnengekomen is. De zichtbare plek is meestal niet de locatie van de lekkage. Daardoor wordt het opsporen van de oorzaak nog lastiger. Het is wel mogelijk dat de lekkage in de schuur aan de andere kant van het huis zit. Het water blijft dan doorlopen tussen het dakbeschot en de isolatie, waardoor ook de andere kant van de schuur nat wordt. Dit kan veroorzaakt worden doordat bijvoorbeeld het daklood is gescheurd.

Lekkage schuur oplossen; vraag een offerte aan

Wanneer eenmaal duidelijk is dat er sprake is van lekkage, is het belangrijk om zo snel mogelijk iets aan te doen. Anders kan dit leiden tot blijvende natte isolatie of het ontstaan van schimmels. Dan ben je verder van huis. Bovendien is een schuur vaak voorzien van elektriciteit, waardoor er kortsluiting en dus brandgevaar kan ontstaan. In het ergste geval moet het dak helemaal vervangen worden als er niet tijdig wordt ingegrepen. Daarom raden we aan om deze werkzaamheden niet zelf uit te gaan voeren, maar ons hiervoor op te bellen of te e-mailen. Wij kunnen de lekkage precies opsporen en vervolgens een lijst van werkzaamheden opstellen om het probleem te verhelpen. Door vandaag nog een offerte aan te vragen weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor de werkzaamheden. Al onze offertes zijn namelijk op maat gemaakt. Bovendien komen we graag met een glimlach de garage inspecteren en aan de hand hiervan de offerte opstellen. We schakelen snel en weten hoe belangrijk dat is. We helpen je dan ook graag verder.

Lekkage schuur

Vraag direct een gratis offerte aan

Heb jij last van lekkage in de schuur? Neem contact met ons op en we helpen je direct.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio