Heb je last van vogeloverlast aan het dak? Wij helpen je graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Vogeloverlast voorkomen

Vogels kunnen een enorme overlast geven. Ze zorgen onder meer voor schimmels en houtrot. Dat zijn twee dingen waar niemand op zit te wachten. Wanneer er vogels onder de dakpannen of in het schoorsteenkanaal zijn geconstateerd, is het zaak om meteen in actie te komen. Vogelnesten in de schoorsteen kunnen namelijk zelfs voor brand zorgen. Wacht niet te lang, want anders kan de schade groot zijn. Dakbedekken.nl helpt graag om vogeloverlast te voorkomen.

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom bedenkt Dakbedekken.nl graag een aanvulling aan het dakbeschot, zodat de vogels geen schade meer kunnen veroorzaken. Onze ervaren dakdekkers weten wel raad met het vogelprobleem. Natuurlijk wel op een milieuvriendelijke manier. En met meer dan 25 jaar ervaring op zak, hebben we dan ook al heel wat op het dak bivakkerende vogels gezien.

Vogel overlast op het dak verhelpen

Vogelwerking op het dak plaatsen

Vogels gaan graag met isolatie aan de haal. Dat kan schade veroorzaken. Met vogelwering op het dak is het bijna onmogelijk voor vogels om zich er te nestelen. Om dit goed aan te brengen, brengen we eerst de vogeloverlast in kaart. Zowel op het dak zelf als in de dakgoot. Een vogelvriendelijke vogelwering isdan een goede aanvulling op het dak, omdat de dieren zelf er niet onder lijden. Ze bezeren zich er niet aan, maar kunnen geen nest meer op het dak bouwen. Ze worden dan verleid een nest te bouwen op een andere plek.

Vogelwering is ook verkrijgbaar in verschillende varianten. Denk dan bijvoorbeeld aan vogelpinnen, roofguards, solarguards of schoorsteenkappen. Dakbedekken.nl denkt graag mee om tot de beste oplossing te komen. Zo werken we op een milieuvriendelijke manier, maar natuurlijk met het hoofddoel in gedachten: het voorkomen van schade en het vergroten van de veiligheid

Vogeloverlast verhelpen

Vogeloverlast is eenvoudiger te verhelpen dan de meeste mensen denken. Door speciale nestboren te gebruiken, kan een vogelnest worden verwijderd. Daarnaast bedenken we een constructie, zodat voedselresten en bijtende vogelpoep in de dakpannen verleden tijd zijn. Geen nesten en verstoppingen meer, maar een goed beschermd dak. Vervuiling en beschadiging door ontlasting kunnen dan pikschade veroorzaken.

Het is verstandig het dak regelmatig te laten controleren op de aanwezigheid van bijvoorbeeld vogelnesten. Vogels zijn er dol op om zich te nestelen in onder meer de schoorsteenkanalen of onder de dakpannen. Met een speciaal dakvoetprofiel aan de onderkant van het dakbeschot, wordt de vogeloverlast verholpen.

Volgel overlast op het dak

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat