Heb je vragen over het platte dak op de garage? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Platdak garage

Heb je een garage? Dan heeft deze meestal een schuin dak of een platdak. Wanneer er sprake is van een platdak, kun je net als bij een woning kiezen voor een warm dak constructie of een koud dak constructie. De laatste constructie wordt vrijwel nooit meer gebruikt en zeker niet bij een houten garage. Hout heeft als eigenschap dat het gaat rotten wanneer het langere tijd vochtig is. De kans op condensvorming en dus vocht is met een houten garage erg groot, waardoor je liever voor een warm dak constructie kiest. Mocht je geen idee hebben welke dakbedekking je kan kiezen of liever professioneel advies hebben, neem dan contact met ons op. Wij kunnen langskomen om het platdak van de garage te inspecteren en vervolgens een advies en offerte op maat uit te geven.

Platdak op een garage - dakleer-bitumen

Meestal een warmdak constructie

Wanneer je een garage hebt met een platdak, kun je het beste kiezen voor een warm dak constructie. Dat betekent dat er gebruik wordt gemaakt van thermische isolatie. Het voordeel daarvan is dat de warmte binnen blijft en bovendien dat er amper kans is op schade. Een koud dak constructie is weliswaar goedkoper in de aanschaf, maar je levert er ook veel voordelen op in. Een koud dak constructie is zeker in combinatie met een houten schuur geen goed idee. Hout kan snel rotten en bij een koud dak constructie is de kans op vochtvorming aanwezig. Daardoor kan al binnen korte tijd de dakbedekking schade oplopen. Dit wil je uiteraard niet, dus raden we je aan je van tevoren goed te verdiepen in de mogelijkheden. Heb je daar geen tijd voor, dan kun je ook ons langs laten komen om een advies op maat te geven. Zo weet je zeker dat je garage met een platdak niet snel lek is.

Kosten opvragen via offerte

Een warm dak constructie heeft doorgaans wel een hogere aanschafprijs betreft dakbedekking. Toch is het die investering bij een garage zeker waard. Je wilt immers dat de spullen die in de garage staan goed beschermd zijn. De exacte kosten kunnen behoorlijk verschillen, want dit is onder meer afhankelijk van het gebruikte materiaal. Je kunt ervan uit gaan dat wij altijd A-materiaal gebruiken, zodat je zeker weet dat het met de kwaliteit wel goed zit. Verder bieden wij altijd vijf tot tien jaar service garantie op al onze werkzaamheden. De uiteindelijke prijs is ook afhankelijk van hoe groot het schuurtje is. Meestal wordt er een prijs per vierkante meter gehanteerd. In de uiteindelijke offerte – die je binnen 24 uur na inspectie van de klus ontvangt – staat dan aangegeven welke kosten je kunt verwachten. De offerte zal meestal erg voordelig zijn, omdat we deze volledig op maat maken.

Garage plat dak bitumen dakleer

Vraag direct een gratis offerte aan

Heb jij vragen over een platdak voor een garage? Neem contact met ons op en we helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio