Heb je vragen over bitumen dakbedekking? Wij helpen je graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Bitumen dakbedekking aanbrengen: Werk voor een professional

Bitumen dakbedekking aanbrengen is echt werk voor een professional. Het moet namelijk wel goed gebeuren. Het zou zonde zijn als het geplaatst werd en na een tijdje weer opnieuw moet. Daarom is het verstandig onze dakdekkers in te huren. Dakbedekken.nl beschikt over ervaren mensen, met meer dan 25 jaar aan kennis. En op alle werkzaamheden geldt een garantie van vijf tot tien jaar. Dakbedekken.nl werkt met scherpe tarieven. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan: dan zit deze binnen 24 uur in de mailbox. Indien gewenst verzorgen we ook het vervoer van afval. We zijn flexibel en kunnen snel schakelen. En als het nodig is, kunnen we ook eerst de klus komen bekijken. Een kopje koffie erbij, en zo bespreken we de werkzaamheden.

Bitumen dakbedekking

Wat is bitumen dakbedekking?

Wat is het eigenlijk? Het is een soort materiaal dat vroeger werd gebruikt om schepen waterdicht te maken. Het ontstaat tijdens de productie van ruwe olie. Tegenwoordig ligt het vooral op daken om ze tegen de elementen van het weer te beschermen. In Nederland zijn de meeste platte daken voorzien van bitumen dakbedekking. Bitumen heeft allerlei eigenschappen die het zeer geschikt maken als dakbedekking. Zo is het bijvoorbeeld waterdicht en ijzersterk. Ook een groot voordeel is dat het bestand is tegen chemische stoffen en een grote kleefkracht heeft op diverse materialen. Bitumen is dus een perfecte keus om het huis, de schuur of de veranda te beschermen tegen de Hollandse weersinvloeden.

Zo plaatsen we bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking kan het best worden aangebracht door een ervaren dakdekker. Laten we er daar nu net flink wat van hebben rondlopen, bij Dakbedekken.nl. We helpen graag om het op de juiste manier aan te brengen. Dat doen we zo: Allereerst maken we het dak schoon. We kunnen helpen bij het afvoeren van het afval. Daarna starten we met het uitrollen van het dakleer, tot het volledige dak is bedekt met bitumen. Daarna snijden we het overtollige materiaal vakkundig weg. Wanneer de bedekking precies op maat is, rollen we de rollen weer op. Daarna gaan we met de brander aan de slag: dit is de manier op het stevig en waterdicht te bevestigen. De onderkant van het dakleer wordt tijdens het opnieuw uitrollen verhit met de brander. Het

bitumen smelt dan samen met de onderlaag. Dat is een nauwkeurig klusje dat klussers zeker niet zelf kunnen doen. Tot slot werken we met een aandrukroller, om het geheel goed op elkaar aan te laten sluiten.

Dakbedekking-bitumen

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat