Wil jij het dak laten isoleren? Wij helpen je hier graag mee.

Vraag een gratis offerte aan.

Het dak voorzien van dakisolatie

Een goed geïsoleerd huis betekent ook een lagere energierekening. Bovendien zorgt het voor meer wooncomfort, omdat het huis lekker warm in de winter en lekker koel in de zomer blijft. Dakisolatie is een goede eerste stap in de juiste richting. Een goede dakisolatie verhoogt dan namelijk de isolatiewaarde van de woning. Dakbedekken.nl kan helpen bij het aanleggen van dakisolatie. We kunnen dan bijvoorbeeld een extra isolatielaag op het dak aanbrengen of een hele andere soort dakbedekking op het dak plaatsen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we dan ook precies waaraan een goede dakisolatie voldoet. Bovendien geven we bijf tot tien jaar garantie op alle werkzaamheden.

dak-isolatie

De dakisolatie laten verbeteren

Om de dakisolatie te verbeteren, zijn er verschillende mogelijkheden. Een extra laag isolatie aanbrengen onder de dakbedekking is een vrij simpele manier om meteen winst te boeken. Isolatieplaten kunnen tegen de dakbedekking worden geplaatst, zodat er meer warmte in de woning blijft en er minder energie hoeft te worden opgewekt.

De ervaren vaklui van Dakbedekken.nl helpen graag bij het plaatsen van een extra isolatielaag, of bij het vervangen van de dakbedekking. Voor platte daken en hellende daken passen we verschillende methodes toe. Want geen enkel dak is hetzelfde.

Een dak isoleren is een voorbeeld van verduurzaming. Veel gemeenten juichen dat toe. Daarom is het ook mogelijk in veel gemeenten hier een subsidie voor aan te vragen. Dit gaat het makkelijkst met een Vereniging van Eigenaren of een woonvereniging.

Dakisolatie op een plat dak of hellend dak

Een plat dak kunnen we op twee manieren isoleren. Het kan van binnenuit of van buitenaf. Bij het isoleren van binnenuit, wordt meestal gewerkt met steenwol of glaswol. Het dak beschermt daarmee meteen goed. Wel is er een onderdak nodig. Van buitenaf isoleren kan ook, als er geen onderdak aanwezig is. In de eerste plaats worden er dan isolatieplaten aangebracht. We kunnen ook nog aanvullende methodes toepassen om de isolatie naar een nog hoger plan te brengen.

Bij een hellend dak is het belangrijk dat er met het juiste materiaal wordt gewerkt. Wij werken alleen met A-materialen die de duurzaamheid bevorderen. Met een hellend dak wordt het al snel warm of koud in huis, waardoor een goede isolatie echt een must is. Direct actie ondernemen is het advies.

dak isolatie

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat