Platdak isoleren? Vraag een gratis offerte aan of bel direct.

Vraag een gratis offerte aan.

Platdak isoleren

Het isoleren van een platdak werkt anders dan het isoleren van bijvoorbeeld een schuin dak. Je hebt bepaalde isolatiematerialen nodig om deze werkzaamheden te kunnen voltooien. Maar het liefst doe je dit niet zelf, maar laat je dit doen door onze ervaren dakdekkers. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring, maken gebruik van A-materiaal en geven vijf tot tien jaar garantie op al onze medewerkers. Zo hoef je bijvoorbeeld geen rekening te houden met een koud of warm platdak en de opbouw van de isolatiemethode. Zo kan er gebruik worden gemaakt van glaswol, rotswol of isolatieplaten. Zegt je dit niets? Geen zorgen. Wij nemen alle zorg voor je uit handen. Leun dus rustig achterover en geniet van koffie terwijl je onze dakdekkers bezig ziet.

platdak isoleren

Koud en warm platdak

Bij een koud plat dak wordt het plat dak geïsoleerd aan de binnenkant van de draagconstructie. Bij de isolatie wordt deze geplaatst langs de waterwerende laag. Deze wordt niet opgewarmd door warmte van de woning. Dit is de reden waarom we dit een koud platdak noemen. Deze manier van dakbedekken gebruiken we vooral bij bestaande platte daken en aanbouwen met een beperkte hoogte. Maar een koud dak is niet altijd aan te raden vanwege temperatuurverschillen, waardoor er scheuren kunnen ontstaan. Een warm dak is een betere methode, want deze isoleert de draagconstructie wel. Daardoor zal de constructie minder uitzetten en is er minder kans op schade aan de dakbedekking. Bovendien houdt de constructie de warmte vast. Daarvoor maken we gebruik van A-materiaal, zoals bijvoorbeeld XPS-platen of PIR-platen. We kunnen je helpen in het maken van de juiste keuze. Het uitvoeren van deze werkzaamheden is namelijk lastig om zelf te doen. Anders kun je zelfs lekkage krijgen. Doe dit daarom niet zelf, maar neem gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Offerte voor platdak isoleren

Als je contact met ons opneemt, kunnen wij je verder helpen met het isoleren van het platdak. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van warme isolatie met verschillende materialen van hoge kwaliteit. Uiteraard ben je ook benieuwd naar de kosten, want wat is nu de prijs voor dakisolatie op een platdak?Daar zijn we heel eerlijk over, want je krijgt binnen 24 uur al een offerte. Meestal nemen we even contact op voor meer informatie en komen we langs om de klus alvast te inspecteren. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je verrassingen achteraf voorkomen. Deze klus uit laten voeren door een ervaren vakman is zeker een must, want de werken moeten correct uitgevoerd worden. Je ontvangt nadat we de klus geïnspecteerd hebben een vrijblijvend prijsvoorstel. De offerte is altijd laaggeprijsd, doordat de offertes volledig op maat worden gemaakt. Persoonlijk contact is immers wel zo prettig.

platdak isoleren

Vraag direct een gratis offerte aan

Wil jij jouw platdak laten isoleren? Vraag een gratis offerte aan.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio