Wil jij het dak laten renoveren? Wij helpen je hier graag mee.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakrenovatie laten uitvoeren door Dakbedekken.nl

Dakrenovatie. Daar zit niemand op te wachten. Maar als het moet, is het belangrijk dat het goed wordt uitgevoerd. Het goede nieuws is dat dakrenovatie uiteindelijk veel minder zorgen oplevert en het wooncomfort drastisch wordt verbeterd. Laat dit uitvoeren door de professionals van Dakbedekken.nl, zodat de klus zeker tot een goed einde komt.

Last van een slechte dakbedekking, lekkage platdak, of van verschoven dakpannen? Dan kan een dakreparatie of een dakbedekking nodig zijn. Wanneer er niets gebeurt aan het probleem, levert dat gevolgschade op. Daarom is het belangrijk meteen in actie te komen. De ervaren dakdekkers van Dakbedekken.nl staan klaar om het dak op te gaan om de klus te klaren.

Het is altijd een goed idee om ons eerst langs te laten komen. Onder het genot van een kop koffie inventariseren we de eventuele schade en kijken we wat er nodig is om het dak weer jaren mee te laten gaan. We werken alleen met A-materialen en nemen onze eigen steigers en andere materialen mee. En met meer dan 25 jaar ervaring is alle benodigde kennis aanwezig.

Dak renovatie

Wanneer is een dakrenovatie nodig?

Dakreparatie is nodig als er kleine gebreken aan het dak worden opgemerkt. Denk bijvoorbeeld aan verschoven dakpannen op een hellend dak of scheurtjes in de dakbedekking op een plat dak. Een ander verhaal wordt het, als de dakbedekking zijn levensduur heeft bereikt of als er flink wat schade is opgelopen aan een groot gedeelte van het dakoppervlak. Een dakrenovatie kan dan nodig zijn. De dakbedekking wordt compleet vervangen. De bedekking kan er dan weer jaren tegenaan. Wanneer een dakrenovatie wordt aangeraden, is het raadzaam het advies op te volgen. Anders moet er misschien zelfs jaarlijks een dakreparatie worden uitgevoerd en dat kan een kostbare klus worden.

Subsidie aanvragen voor dakrenovatie

Een interessante optie om de renovatie van het dak te realiseren, is de gemeente mee laten betalen. Bel de gemeente eens op en vraag naar mogelijke subsidies. Wanneer een dakrenovatie nodig is, is de kans groot dat men in een oudere woning woont, waar subsidies voor klaarliggen.

Gemeenten geven vaak subsidies voor het toepassen van duurzame maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan het compleet vervangen van de dakbedekking en het isoleren van het dak. Op die manier wordt de investering een stukje kleiner en is het aangenamer voor de

portemonnee om het probleem aan te pakken. Wanneer de buren ook een dakrenovatie nodig hebben, kan er samen een subsidie worden aangevraagd. Het totale subsidiebedrag kan dan hoger zijn.

renovatie dak

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij opzoek naar meer informatie over een dakrenovatie? Neem contact met ons op.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio