Heb je een lekkage aan een platdak? Wij repareren de lekkage direct.

Vraag een gratis offerte aan

Lekkage platdak

Als je een platdak hebt, is de kans groot dat de constructie bestaat uit bitumen. Bij deze constructie zijn de naden van het dak over elkaar heen gebrand. Het is door uitdroging mogelijk dat de naden gaan scheuren. In zulke gevallen kan er vocht door de naden lopen, waardoor er binnenshuis lekkage ontstaat. Vaak is deze lekkage te herkennen aan gele ringen aan de onderkant van het plafond. Wanneer je deze schade opgemerkt hebt, is er meestal al sprake van een forse lekkage. Bij een flinke regenval is het zelfs mogelijk dat het regenwater via deze lekkage de woning binnenkomt. Het zelfstandig oplossen van lekkage bij een platdak is een stuk minder eenvoudig dan in eerste instantie gedacht. Om deze reden is het verstandig deze werkzaamheden niet zelf uit te voeren, maar dit te laten doen door een ervaren dakdekker. Onze collega’s hebben meer dan 25 jaar ervaring en staan dan ook graag voor je klaar om het probleem te verhelpen.

Lekkage platdak

Een lekkage aan een platdak verhelpen

Lekkage aan een platdak kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een verstopte dakgoot of kapotte dakbedekking. Zulke problemen kun we altijd gemakkelijk oplossen. Maar het is ook mogelijk dat door droogte de brandnaden gescheurd zijn. Het oplossen van dit probleem is dan lastiger. De herstelwerkzaamheden moeten correct worden uitgevoerd om herhaling in de toekomst te voorkomen. We raden dan aan dit probleem niet zelf aan te pakken, maar de telefoon te pakken en ons in te schakelen. Het gaat namelijk niet alleen om het repareren van het dak zelf, maar ook om het opnieuw aanbrengen van dakbedekking. Dit is een tijdrovende klus die je niet zelf doet, maar het liefst laat doen. Om deze reden kun je het beste een offerte aanvragen. Vraag bij ons een offerte aan, dan ontvang je binnen 24 uur al een offerte met een scherp tarief. Dat komt doordat al onze offertes op maat worden gemaakt.

Vraag nu een offerte aan

Nu je weet dat er behoorlijk wat komt kijken bij het verhelpen van lekkage aan een platdak, besluit je toch maar een dakdekker in te schakelen. Het kan dan nog ingewikkeld zijn om de juiste professional te vinden. Zoek niet verder en stuur ons gerust een mail. Je ontvangt dan binnen 24 uur een passende offerte. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en helpen dan ook graag om problemen zoals lekkage op te lossen. We werken altijd met kwalitatief goed materiaal en kunnen voor het uitvoeren van de werkzaamheden adviseren wat er moet gebeuren. Zo sta je nooit voor onaangename verrassingen achteraf. Ten slotte werken we met onze eigen materialen. Zo hebben we zelf steigers en een pannenlift in huis, zodat we snel kunnen schakelen en al je dakproblemen op kunnen lossen.

Lekkage plat dak

Vraag direct een gratis offerte aan

Heb jij last van lekkage aan een platdak? Vraag een offerte aan en we helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio