Heb je last van lekkage aan je dakkapel? Wij helpen je graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Heb jij last van Lekkage aan de dakkapel?

Het kan zomaar voorkomen. Je hebt een dakkapel laten plaatsen en nu blijkt dat er vocht bij de muren zichtbaar is. In ieder geval is duidelijk dat je last hebt van lekkage. Het oplossen van een lekkage aan een dakkapel kan nog best een probleem worden. Zo neemt het vaak veel tijd in beslag en kan het repareren behoorlijk in de papieren lopen. Toch is het ook mogelijk dat de oorzaak simpel is. Bijvoorbeeld wanneer de verschillende elementen van de dakkapel niet voldoende op elkaar aansluiten. Vaak kunnen kleine imperfecties tot grote problemen leiden. Zeker als een dakkapel in een bestaande woning wordt gebouwd, kan de dakbedekking beschadigd raken. Wij komen je dakkapel dan ook graag bekijken onder het genot van koffie of thee om het probleem op te lossen. De dakkapel wordt dan volledig waterdicht gemaakt, zodat er geen lekkage meer op kan treden. Alle hoekjes en kiertjes worden volledig afgewerkt.

Het opsporen van lekkage aan de dakkapel

Wanneer er sprake is van lekkage aan een dakkapel, is het belangrijk om eerst de oorzaak van de lekkage op te sporen. Dit is te doen door een zogenaamde vochtmeting uit te voeren. Er wordt dan gekeken waar de meeste natte plekken zich bevinden in de dakkapel. Als de lekkage is gevonden, wordt deze gemarkeerd. Vervolgens beoordelen we wat er moet gebeuren om het probleem op te lossen. In de meeste gevallen is het mogelijk om de lekkage meteen te verhelpen. Het is vaak lastig om dit probleem zelf te verhelpen, omdat de locatie van het vocht niet hoeft te betekenen dat dit ook de locatie van de lekkage zelf is. Het uitvoeren van deze werkzaamheden is vakwerk en kan dus het beste gedaan worden door een professional. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd. Daardoor is het mogelijk om tegen een scherp tarief dit probleem te laten verhelpen.

Lekkage dakkapel verhelpen

Lekkage aan een dakkapel kan behoorlijk vervelend zijn. Daarom is het noodzakelijk dit probleem te verhelpen. In de meeste gevallen komt lekkage voor doordat bijvoorbeeld de regenpijp niet voldoende schoon is. Maar er kan ook iets aan de hand zijn met de dakbedekking zelf. Het kan dan veel lastiger zijn om de lekkage op te sporen en het probleem te verhelpen. Zeker wanneer het gaat om een lekkage op een moeilijk bereikbare plaats. In zo’n geval is het niet verstandig om zelf het dak op te gaan, maar dit te laten doen door een professional met veel ervaring. Door vandaag nog een offerte aan te vragen kunnen we je zo snel mogelijk helpen met het verhelpen van lekkage aan de dakkapel. We komen graag met ons goede humeur bij je langs om de constructie te inspecteren. Op basis daarvan ontvang je een op maat gemaakte offerte. Na akkoord kunnen we al snel beginnen om de lekkage te verhelpen.

Lekkage dakkapel

Vraag direct een gratis offerte aan

Heb jij last van lekkage aan de dakkapel? Neem contact met ons op en we helpen je hier snel mee.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio