Heb je last van lekkage aan je dakgoot? Wij helpen je graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Last van lekkage aan de dakgoot?

Merk je dat een dakgoot is gaan lekken? Dan kan dit tot lekkage in de woning leiden. Om deze reden is het belangrijk niet te lang te wachten en het probleem aan te pakken. Lekkage kan immers leiden tot meer schade aan de woning. Een veel voorkomende oorzaak van lekkage aan de dakgoot is het ophopen van bladeren. Maar het kan ook ingewikkelder liggen, bijvoorbeeld als de dakgoten gescheurd zijn. In zo’n geval kan het noodzakelijk zijn om een gedeelte te vervangen of te repareren. Het is dus niet altijd nodig om de gehele dakgoot te vervangen. Soms is het vervangen van een deel van de constructie al voldoende. Toch kan het opsporen van de locatie en verhelpen van de lekkage behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Daarom is het mogelijk om deze klus uit te besteden aan onze ervaren collega’s. Zij kunnen je snel verder helpen en voorkomen dat de lekkage nog verder uit de hand zal lopen.

Dakgoot

De juiste materialen

Bij lekkage aan een dakgoot is er een kans dat dit veroorzaakt wordt door slecht materiaal. Daarom gebruiken wij alleen kwalitatief hoogwaardig materiaal. Een simpele lekkage kan voorkomen als de dakgoot simpelweg vol zit door achterstallig onderhoud. Het hemelwater kan dan niet goed weg, waardoor er lekkage ontstaat. Maar dit is vaak niet de oorzaak van complexe problemen. Ondeugdelijk materiaal is vaker de oorzaak van dit soort problemen. Daarom worden de meeste dakgoten gemaakt van zink, kunststof of pvc. Scheuren en gaten zijn meestal zelf nog wel te herstellen, maar dit zijn maar tijdelijke oplossingen. Maak daarom gebruik van de diensten van onze ervaren dakdekkers. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en helpen je graag verder. Alle dakdekkers zijn gecertificeerd en werken met eigen materiaal. Bovendien bieden we vijf tot tien jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Meteen aan de slag?

Als je een dakdekker inschakelt, wil je zeker weten dat de problemen met lekkage aan de dakgoot niet nog eens terugkomen. Daarom is het verstandig het probleem meteen bij de wortel aan te pakken. Een korte reparatie is dus zeker niet altijd de oplossing, omdat dit maar een tijdelijke oplossing is. Zelf verder repareren leidt vaak tot meer problemen. Bovendien is het een tijdrovend karwei dat correct moet worden uitgevoerd. Doe dit daarom niet zelf, maar laat deze klus door ons uitvoeren. We begrijpen als geen ander dat er bij lekkage haast geboden is. Daarom bieden we een offerte op maat, binnen 24 uur. Geef ons daarom vandaag nog een belletje. Voordat we je verder helpen nemen we nog even contact met je op en kunnen we langskomen voor inspectie. Zo weet je altijd zeker dat de offerte echt klopt. Bovendien ben je dan precies op de hoogte van wat je van onze dakdekkers mag verwachten.

Lekkage dakgoot

Vraag direct een gratis offerte aan

Heb jij lekkage aan de dakgoot? Vraag snel een offerte aan en we nemen direct contact met je op.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio