Wil jij je dak laten renoveren? Wij helpen je hier graag mee.

Vraag een gratis offerte aan.

Prodessionele renovatie door een professioneel team

Platte daken komen relatief vaak voor in ons land. Veel mensen kiezen ervoor omdat het een mooie, strakke uitstraling heeft. Na verloop van tijd wordt is de dakbedekking aan renovatie toe. Door het te renoveren, wordt het weer net zo netjes als het was. De dakdekkers van Dakbedekken.nl helpen graag.

Een platdak renoveren doe je bij voorkeur niet zelf. Zelfs handige klussers komen ermee in de problemen. Het renoveren kun je dus beter overlaten aan de vakman. Het professionele team van Dakbedekken.nl heeft 25+ jaar ervaring en bestaat uit gecertificeerde collega’s. Voor het renoveren gebruiken we A-kwaliteit materialen. Dat alles tegen scherpe tarieven en met 5 tot 10 jaar garantie op alle werkzaamheden. Voordat we de klus op papier zetten, komen we graag eens langs voor een inventarisatie.

Een vakman heeft alle kennis in huis om het plat dak op een uitstekende manier te renoveren. Zo weet je zeker dat het dak nog jaren mee zal gaan. We maken graag een offerte binnen 24 uur op maat. Misschien heb je al offertes opgevraagd bij verschillende aanbieders, maar wij komen graag met de scherpste tarieven.

Platdak-renoveren

De dakbedekking vervangen

Wanneer de dakbedekking van een plat dak moet worden vervangen, kan dit door onder meer gebruik te maken van bitumen. Dit wordt aangebracht met een brander. Door de hitte wordt het materiaal vloeibaar en hecht het goed.

PVC is geschikt om het dak waterdicht te maken. Dit wordt niet verhit, maar met verlijming op de ondergrond aangebracht. Het heeft ook een langere levensduur dan bitumen.

EPDM heeft een zelfklevende strook. Dit materiaal heeft verschillende voordelen: het is sterk, uv-bestendig en relatief onderhoudsvrij. In de aanschafprijs is het iets duurder, maar het is zeker de moeite waard om extra te investeren.

Ook een idee: een groen dak met speciale begroeiings- en drainagelagen. Op die manier kunnen er plantjes op het dak groeien. Dat helpt meteen om het overtollige regenwater vlot af te voeren.

De volledige constructie vervangen en het plak dak isoleren

In sommige gevallen is het noodzakelijk de hele constructie te vervangen. Dat kan het geval zijn als de dakconstructie al helemaal is aangetast. Het kan ook zijn dat er slechts een deel van de constructie vervangen hoeft te worden. Ook hier komt Dakbedekken.nl weer met scherpe tarieven.

Als we toch al bezig zijn met het renoveren, kan het ook een goed idee zijn het plat dak meteen te laten isoleren. Daardoor is er minder condensvorming en kunnen de stookkosten omlaag. De temperatuurverschillen worden ook minder groot, waardoor de trekkracht op het dak vermindert.

platdak renoveren

Vraag direct een gratis offerte aan

Wil jij meer weten over het renoveren van een plat dak? Vraag gerust een offerte aan of bel ons.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio