Heb je last van lekkage in de garage? Wij helpen je direct.

Vraag een gratis offerte aan.

Lekkage garage

Lekkage in de garage? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Over het algemeen is de lekkage gemakkelijk op te sporen, maar het verhelpen van het probleem kan nog een uitdaging zijn. Het is raadzaam eerst de meest voorkomende oorzaken van lekkage na te lopen. Denk bijvoorbeeld aan achterstallig onderhoud. Maar in een garage is onderhoud vaak niet het probleem, maar bijvoorbeeld de kwaliteit van de dakbedekking. Deze kan beschadigd raken, waardoor er lekkage kan ontstaan. Het vervelende van lekkage in de garage is dat de lekkage vaak erg klein is. Daardoor sijpelt het water maar langzaam naar binnen. Het duurt vaak wel even totdat je door hebt dat je lekkage in je garage hebt. Om deze reden is het inschakelen van een professionele dakbedekker een absolute must. Zo kunnen problemen met de garage in de toekomst voorkomen worden.

Platdak op een schuur

Slijtage leidt tot lekkage aan de garage

Wanneer er sprake is van lekkage in de garage, kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat door achterstallig onderhoud het regenwater niet goed weg kan. Vaker blijkt de dakbedekking zelf het probleem te zijn. Door de jaren heen kan er slijtage optreden, waardoor het water toch een kans krijgt om langzaam te sijpelen. Een vervelend probleem. Deze problemen kunnen voorkomen worden als je de dakbedekking regelmatig even naloopt. Deze inspectie kun je het best overlaten aan onze ervaren vakmensen, zodat meteen duidelijk is waar de lekkage zit en hoe dit opgelost kan worden. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn gecertificeerd. Dit probleem kan op deze manier dan ook snel worden opgelost. Dankzij de offerte op maat is meteen duidelijk wat de kosten zullen zijn.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bij lekkage is het belangrijk zo snel mogelijk in te grijpen. Anders is het mogelijk dat de dakbedekking en de constructie daaronder zal gaan rotten. Daardoor moet uiteindelijk meer aan de constructie gerepareerd en vervangen worden dan in eerste instantie nodig is als je snel ingrijpt. Daarom raden we aan niet te lang te wachten als je lekkage in de garage vermoedt. Stuur ons daarom gerust een mailtje voor hulp en advies. Wij kunen de constructie nalopen en indien nodig de lekkage lokaliseren. Vaak zit de lekkage namelijk op een andere plek dan waar de vochtplekken zichtbaar zijn. Bovendien zit lang niet iedereen erop te wachten om zelf het dak op te klimmen. Onze offertes zijn altijd op maat, waardoor je profiteert van de scherpste tarieven. We komen dan ook graag langs om de klus te inspecteren. Vervolgens helpen we je graag verder.

Vraag direct een gratis offerte aan

Heb jij last van een lekkage in de garage? Neem direct contact met ons op en we helpen je snel.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • 1000+ tevreden klanten

  • Ontvang een scherpe offerte

  • Proffesionals uit jouw regio