Heb je last van stormschade aan je dak? Wij helpen je direct.

Vraag een gratis offerte aan.

Stormschade aan het dak verhelpen

Heeft er een flinke storm huisgehouden en is er stormschade ontstaan het dak van de woning of het bedrijfspand? Laat ons het dan zo snel mogelijk oplossen, zodat meer schade en hoge kosten voorkomen kunnen worden. Stormschade kan namelijk aardig in de papieren lopen als het dak een tijdje open blijft liggen.

Stormschade is erg vervelend. Het kan namelijk leiden tot lekkages, wat weer kan leiden tot verlies van draagcapaciteit van het dak. Daarom is het belangrijk stormschade vakkundig te laten repareren. Wacht dan ook niet te lang en voorkom gevolgschade. Huur onze ervaren dakdekkers in om de klus op de juiste manier te laten klaren. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en werken alleen met gecertificeerde dakdekkers.

We komen graag langs om onder het genot van een kopje koffie de schade te komen bekijken. Daarna maken we een plan en komen we binnen 24 uur met een offerte. Schade moet snel verholpen worden, dus we gaan het liefst zo snel mogelijk aan de slag.

Voldoet de dakbedekking nog?

Het klinkt misschien ongelooflijk, maar in veel gevallen had stormschade voorkomen kunnen worden. Goed onderhoud is het sleutelwoord. Veel daken hebben nog dakbedekking liggen die allang vervangen had moeten worden. Ze voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. De dakbedekking kan loslaten door veroudering. Daarom is het belangrijk regelmatig te laten controleren of de dakbedekking nog voldoet.

Bij een flinke storm kunnen er bladeren in de dakgoot gaan zitten. Dat zorgt voor mogelijke lekkages. Het is een goed idee iedere herfstperiode het dak te laten controleren. Daarbij helpen wij graag.

Nu last van stormschade?

Wanneer er nu stormschade is opgelopen, is het zaak meteen in actie te komen. Stormschade kan namelijk uitlopen op gevolgschade. Dan wordt het probleem nog veel groter. We helpen graag bij het repareren van het dak. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn renovatie uit te voeren en nieuwe dakbedekking te leggen.

Een stevig dak zorgt voor meer comfort. Niemand wil in angsten en beven thuis zitten omdat het buiten stormt. Een windvast dak is een absolute must. Moeten er dakreparaties uitgevoerd worden? Dan kunnen wij dit natuurlijk verzorgen. Het is ook mogelijk ons regelmatig langs te laten komen voor een inspectie. Eventuele mankementen kunnen dan al in een vroeg stadium worden opgespoord en verholpen.

Schade aan dak door storm

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat