Zoek jij een dakdekker in Roosendaal? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Roosendaal

Een dakdekker in Roosendaal schakel je in als er een probleem is met je dak zoals schade of een lekkage. Maar ook als je wilt renoveren kan de dakdekker je van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen of een geheel nieuw dak inclusief dakisolatie. Dit zijn maatregelen die meetellen als verduurzaming. Hierdoor krijgt je woning een hoger energielabel. Dit is gunstig bij het verkopen van de woning. Ook laten steeds meer mensen een dakkapel plaatsen, waardoor de zolderetage als volwaardige verdieping in gebruik kan worden genomen als extra slaapkamer of werkkamer.

Daklekkage Roosendaal

Na een zware stom kun je te maken krijgen met een daklekkage in Roosendaal. Dat is natuurlijk heel vervelend. Laat een lekkage aan het dak zo snel mogelijk repareren. Vocht in huis is namelijk ook nog eens erg ongezond. Er kan schimmel ontstaan op muren en vloeren dat is vooral voor jonge kinderen en andere kwetsbaren niet aan te bevelen. De kosten voor het herstellen van een lekkage vallen soms onder de dekking van je opstal- of inboedelverzekering. Vraag bij voorkeur vooraf een offerte aan bij de dakdekker, zodat je deze aan je verzekeraar kunt voorleggen.

Dakreparatie Roosendaal

Een dak heeft helaas niet het eeuwige leven. Er kan slijtage aan het materiaal optreden, zoals aan het dakleer, de dakgoten of het bitumen van het dak. Ook een dak van leisteen heeft soms een reparatie nodig. Dakpannen kunnen tot wel 100 jaar meegaan, maar uiteindelijk moeten ook die worden vervangen. Bovendien kan er bij een storm een deel van het dak naar beneden komen. Daarvoor moet de dakdekker natuurlijk met spoed langskomen om het dak te repareren. Je kunt voor een dakreparatie in Roosendaal vooraf een offerte aanvragen bij één of meerdere dakdekkersbedrijven. Zo kun je vergelijken en zelf beslissen aan wie je uiteindelijk de opdracht gunt.

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat