Zoek jij een dakdekker in Purmerend? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Purmerend

Als je een goede dakdekker in Purmerend hebt gevonden, dan ben je vast en zeker ook benieuwd naar de mogelijkheden. Gelukkig zijn deze oneindig! Om te beginnen staan wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor onze klanten klaar. Jij weet namelijk niet wanneer er een lekkage op kan treden, dit kan ineens zijn en komt altijd onverwachts. Goed dat je daarom contact op hebt genomen met ons, want dan kan de specialist op locatie komen, alles beoordelen en repareren.

Wat kost een dakdekker in Purmerend?

Je bent al een tijdje op zoek naar een goede dakdekker in Purmerend en nu heb jij er ene gevonden. Fijn om een aanspreekpunt te hebben waar je terecht kunt met bijv. een dak lekkage. Maar ook wanneer je dakbedekking toe is aan vervanging kun je ons contacteren. Misschien lekt er wel wat bij je plat dak of bij je dakkapel of schuur, geen zorgen wij lossen het snel voor je op. Er kan altijd iemand naar je toe komen op locatie om na te gaan wat er gedaan moet worden. Zo kan er ook een indicatie gemaakt worden van de kosten. Een offerte is altijd vrijblijvend en scherp geprijsd, zo weet jij wel waar je bij ons aan toe bent.

Vragen beantwoorden we graag

Alle vragen die je nog hebt aan ons, kun je snel aan ons stellen. De dakdekker uit Purmerend zal dan snel contact met je opnemen. Bij ons heb je ook tien jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. We doen het werk iedere dag weer met liefde dus horen het graag wat wij voor jou mogen doen. Vraag daarom snel een scherpe offerte op maat aan en wij staan voor je klaar.

Recente aanvragen

 • Wilgstate, 1441 ZS Purmerend
 • Achterdijk, 1441 DH Purmerend
 • Maasstraat, 1442 RV Purmerend
 • Indusstraat, 1448 DC Purmerend

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat