Zoek jij een dakdekker in Liessel? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Liessel

Als er sprake is van een dak lekkage dan is het fijn als je de dakdekker in Liessel snel kunt laten komen. Gelukkig staan wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar. Je wil namelijk niet dat een lekkage nog meer schade aan gaat richten en wij willen dat ook niet! Gelukkig hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring en weten onze mensen precies wat ze moeten doen. Dat is ook de reden dat we het zo belangrijk vinden dat we altijd voor je klaar staan. Je hebt zelf namelijk niet in de hand wanneer zich een lekkage voor doet.

Gemak dakdekker Liessel

Je hebt de dakdekker in Liessel gevonden en dat is een groot voordeel! Als je bijvoorbeeld een lekkage hebt bij de dakgoot, of bij de dakkapel of bij een plat dak, dan is het vervelend want er kan dan in korte tijd veel schade aan worden gericht. Gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd, want wij kunnen het diezelfde dag nog verhelpen voor je. Je krijgt van ons ook tien jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en zo weet jij dus ook dat wij kwaliteit leveren en goede service!

Scherpe prijzen

Dankzij de scherpe prijzen die wij als dakdekker in Liessel hanteren, hebben al veel mensen van onze diensten gebruik gemaakt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze klanten weten wat ze aan ons hebben. Alle vragen die je hebt kun je dus vooraf aan ons stellen en dan kunnen we deze beantwoorden. Ook kun je vrijblijvend een offerte aanvragen en dan weet je ook financieel waar je aan toe bent bij ons.

Recente aanvragen

 • Hazelaar, 5757 CB Liessel
 • Kanaalstraat, 5757 RP Liessel
 • Tramweg, 5757 RK Liessel
 • Loon, 5757 AC Liessel

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat