Zoek jij een dakdekker in Leende? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Leende

Op het moment dat je op zoek bent naar een goede dakdekker in Leende, wacht dan niet langer maar zorg dat je vandaag nog met ons in contact komt. Het is namelijk van belang dat schade aan het dak snel hersteld wordt. Op het moment dat je zelf merkt dat er een lekkage is, dan is de lekkage er vaak al een tijdje en dan komen we graag zo snel mogelijk bij je langs om het voor je op te lossen. Het voordeel wat je bij ons hebt, is dat we 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaarstaan. Dit is een stukje service wat wij onze klanten graag bieden en daar zijn ze altijd erg blij mee.

Lekkage? Dakdekker leende lost het op!

Heb jij een lekkage bij het plat dak, een pannendak, dakgoot, dakkapel of bij de schuur of garage? Belangrijk dat je dan snel contact met ons opneemt. De dakdekker in Leende kan dan snel naar je toe komen om het probleem op te lossen. Vooraf kan er gekeken worden wat de kosten zijn en dan kun je aangeven wat je ermee wil doen. Scherpe prijzen, garantie, zekerheid en goede service, dat wil jij toch ook?

Vraag het ons!

Als je vragen hebt aan de dakdekker in Leende, benader ons dan. We kunnen de vragen dan snel beantwoorden. Maar ook als je graag een offerte aan wil vragen is dat direct mogelijk. Wij zijn jouw dak specialist en helpen je graag verder. We hebben al meer dan 25 jaar ervaring en onze kennis delen we dan ook graag met je. Bij ons heb je tien jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, dus dan weet je zeker dat het goed zit bij ons! 

Recente aanvragen

 • Lindenlaan, 5595 AM Leende
 • Halvenne, 5595 HG Leende
 • Fazantlaan, 5595 BE Leende
 • Narcislaan, 5595 EG Leende

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat