Zoek jij een dakdekker in Hilversum? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Hilversum

Veel mensen zijn op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Hilversum. Gelukkig hoef je niet meer verder te zoeken want je hebt ons gevonden. Als je bijvoorbeeld een lekkage hebt is het fijn dat je op tijd aan de bel kunt trekken en dan een goede dakdekker hebt die snel komt kijken en alles komt oplossen. Daarom staan wij ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor onze klanten klaar. Je hebt niet zelf in de hand wanneer er een lekkage optreedt. Daarom spelen wij daar op in en staan wij als dakdekkers voor onze klanten klaar.

Diensten dakdekker Hilversum

Je bent bij de dakdekker in Hilversum aan het juiste adres als je bijvoorbeeld een lekkage hebt aan de dakgoot, schuur, garage of bij je plat dak. Dit kan altijd onverwacht komen en is erg vervelend. Het is dan fijn om te weten dat je snel wordt geholpen. Goede service, kwaliteit en zekerheid, dat is waar je op kunt rekenen bij deze dakdekker. Maar dat is nog niet alles, je krijgt ook 10 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden.

Prijs opvragen

Doordat de dakdekker meer dan 25 jaar ervaring hebben, weten ze precies wat ze doen. Je krijgt hierdoor zekerheid en kan altijd een scherpe offerte op maat aanvragen. Het is namelijk per dak wisselend welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Of dat het nou gaat over een dak lekkage of over dakbedekking die vervangen moet worden, bij de dakdekker in Hilversum ben je aan het juiste adres. Geef daarom aan wat er gedaan moet worden, om wat voor type woning het gaat en wanneer de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden en dan maakt de dakdekker een offerte. Bij akkoord wordt alles gepland en uitgevoerd!

Recente aanvragen

 • Brikenheuvelweg, 1215 ES Hilversum
 • Zilvermeeuwstraat, 1221 KK Hilversum
 • Buizerdstraat, 1223 PS Hilversum
 • Schapenkamp, 1211 PA Hilversum

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat