Zoek jij een dakdekker in Drunen? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Drunen

De kans is groot dat je dak er vijftien jaar geleden een stuk beter uit zag dan nu het geval is. De bedekking van het dak moet dan vervangen worden. Doe dit op tijd, want de kans op lekkage door achterstallig onderhoud is daardoor groot. Daarom kun je kiezen uit bijvoorbeeld het laten repareren van het dak, maar ook het volledig opnieuw bedekken. Dit is tijdrovend werk dat correct moet gebeuren. Zeker wanneer de werkzaamheden niet in één keer goed worden uitgevoerd kan dit een dure klus worden. Daarom laat je dit het liefst over aan een dakdekker in Drunen. Vraag dan ook gerust een offerte aan.

Daklekkage Drunen

Je wordt wakker en je hoort wat sijpelen. Dat geluid komt van zolder. Eenmaal op zolder is het je al duidelijk; er is lekkage. Meestal speelt zo’n lekkage al een tijdje en het is lastig om de exacte locatie op te sporen. Want ook al zitten de vochtplekken rechtsboven, dat wil niet zeggen dat daar de lekkage plaatsvindt. Het is dus nodig om een ervaren dakdekker het probleem op te laten sporen. Wacht niet te lang. Op die manier is het mogelijk eventuele gevolgschade te voorkomen. Vraag daarom meteen een offerte aan, dan krijg je binnen 24 uur een offerte op maat. We komen graag langs om de daklekkage te inspecteren.

Dakreparatie Drunen

Ook bij andere problemen aan het dak kan het nodig zijn om reparatie uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud zoals het vervangen van materiaal. Het oude materiaal voeren we graag af. Als bitumen scheurt op een plat dak kan dit verschillende problemen veroorzaken. Ook bij deze problemen repareren we het dak graag. We gebruiken daarvoor A-kwaliteit en geven tot wel tien jaar garantie op onze werkzaamheden. Je betaalt dankzij onze scherpen tarieven nooit te veel voor goede kwaliteit.

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat