Zoek jij een dakdekker in Den Helder? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Den Helder

De beste dakdekker in Den Helder staat dag en nacht voor je klaar. Je hebt namelijk niet zelf in de hand wanneer er een lekkage op kan treden. Dit kan zomaar ineens zijn en daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor onze klanten klaar. Je hoeft maar te bellen en dan komt er iemand naar je toe op locatie. De dakdekker zal dan het dak inspecteren en vervolgens alles direct repareren. Zo wordt verdere schade ook voorkomen en zal een lekkage stoppen.

Mogelijkheden dakdekker Den Helder

Voordat je een dakdekker in Den Helder langs laat komen, wil je vaak eerst weten wat de mogelijkheden zijn. Mocht je een lekkage hebben aan je dakkapel dan wil je ook zeker weten dat deze gerepareerd kan worden. Maar dat geldt ook voor het vervangen van je huidige dakbedekking, ook dat is eens in de zoveel tijd noodzakelijk. Voordat deze werkzaamheden zomaar uitgevoerd worden, moet er eerst gekeken worden naar de kosten. Gelukkig weet je dat je bij ons in goede handen bent en dat alles scherp geprijsd is.

Kies voor ons

Je hebt een lekkage bij de garage, schuur of bij je plat dak? Twijfel dan niet langer maar neem snel contact op met de dakdekker in Den Helder en dan kunnen wij alles beoordelen. Er kan dan gekeken worden wat er noodzakelijk is en wat de kosten zijn. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons en wanneer je akkoord gaat zijn de werkzaamheden zo ingepland bij onze dakdekker. Doe er ook jouw voordeel mee, je hebt tien jaar garantie op alle werkzaamheden die uit zijn gevoerd. Als er vragen zijn geef een seintje en we helpen je snel verder.

Recente aanvragen

 • Andromeda, 1785 DS Den Helder
 • Hulkstraat, 1784 RK Den Helder
 • Brakkeveldweg, 1782 AK Den Helder
 • Westgracht, 1781 NG Den Helder

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat