Zoek jij een dakdekker in Bussum? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Bussum

Dakdekken is een specifieke klus die je het best kunt laten uitvoeren door mensen met veel ervaring. Daarom is het verstandig niet zelf op het dak te klimmen en aan de slag te gaan, maar dit te laten doen door onze dakdekkers. Wij kunnen namelijk verder helpen met bijvoorbeeld het vernieuwen of volledig vervangen van de oude dakbedekking. Het afval kan door ons worden afgevoerd. Je wordt dus volledig van A tot Z ontzorgd als je bij ons een offerte aanvraagt. We komen dan de klus inspecteren en maken een offerte op maat. Bovendien zijn onze dakdekkers zeer ervaren, want we hebben meer dan 25 jaar werkervaring.

Daklekkage Bussum

Lekkage is een typisch voorbeeld van een probleem aan het dak waarbij snel handelen noodzakelijk is. Als je te lang wacht, is de kans groot dat er gevolgschade ontstaat. Of je lekkage hebt, is meestal al snel op te merken aan de vochtplekken op het plafond. Soms is de lekkage al zolang bezig dat je zelfs emmers nodig hebt om het lekkende water op te vangen. Daarom raden we aan meteen in te grijpen en onze ervaren dakdekkers op te bellen of een e-mail te sturen. We komen dan snel kijken om te beoordelen hoe we de lekkage het best op te lossen is. Dit doen we natuurlijk graag onder het genot van iets lekkers. De offerte ontvang je na inspectie al binnen 24 uur. De offerte is volledig op maat gemaakt waardoor je profiteert van scherpe tarieven

Dakreparatie Bussum

Ook voor het uitvoeren van dakreparaties schakel je het liefst een expert in. Een dakreparatie is meestal nodig om bijvoorbeeld problemen zoals daklekkage te voorkomen. Het repareren van een dak is meestal echt vakwerk en om deze reden kun je dit beter niet zelf doen. Als je namelijk kiest voor onze dakreparatie in Bussum, krijg je altijd vijf tot tien jaar garantie op alle werkzaamheden. We zijn bovendien een serviceaanbieder. Al onze collega’s zijn volledig gecertificeerd. We brengen onze eigen spullen zoals een pannenlift en steigers mee, zodat we meteen op de gewenste datum en tijd kunnen beginnen. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je kiest voor reparatie aan het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat