Zoek jij een dakdekker in Badhoevedorp? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Badhoevedorp

Een probleem met een dak is nooit fijn. Bijvoorbeeld als je last hebt van lekkage. Maar ook als je een nieuw dak hebt laten plaatsen en deze wilt laten bedekken doe je dit meestal niet zelf. Zeker als je dit nog nooit eerder gedaan hebt, is het een klus die flink wat tijd in beslag neemt. Gelukkig is daarvoor een gemakkelijke oplossing. Onze ervaren medewerkers helpen je namelijk graag verder. Ben je op zoek naar een dakdekker in Badhoevedorp, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij komen dan ook graag langs om het dak te inspecteren voor werkzaamheden.

Daklekkage badhoevedorp

Ken je dat? Je hoort het water naar beneden sijpelen en bent inmiddels met emmers bezig om het water op te vangen. De kans is dan groot dat de lekkage uit het dak komt. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Bij een plat dak kunnen bijvoorbeeld de naden van bitumen gescheurd zijn. Bij een normaal dak is het ook mogelijk dat het lood bij de schoorsteen is gescheurd waardoor het water naar binnen kan. Wat de oorzaak ook is, als je last hebt van een daklekkage in Badhoevedorp helpen we je graag verder. Wij kunnen dit voor je oplossen zodat je de emmers weer terug in de kast kan gaan zetten.

Dakreparatie Badhoevedorp

Bij bijvoorbeeld lekkage of ander onderhoud is het nodig om een dakreparatie in Badhoevedorp uit te voeren. Het liefst doe je dat niet zelf, want zo’n klus uitvoeren kost veel tijd. Wij hebben jarenlange kennis van zaken en kunnen daarom binnen korte tijd vrijwel elke reparatie uitvoeren. Natuurlijk wil je een scherpe offerte. Daarom komen we graag langs om onder het genot van een kopje koffie het dak te inspecteren. Zo krijg je een volledige offerte op maat en weet je precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig. Na akkoord beginnen we al snel aan de dakreparatie.

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat