Zoek jij een dakdekker in Hoorn? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Hoorn

Je bent op zoek naar een goede dakdekker in Hoorn en dan heb je deze nu gevonden. Betrouwbaar, betaalbaar en een goede service, daar mag je altijd op rekenen bij ons. Het is voor jou fijn om te weten dat je van ons op aan kunt. Stel je hebt namelijk een lekkage op je plat dak, dan is het fijn dat je ons kunt bellen. We komen dan direct naar je toe, inspecteren het dak en zullen alles repareren. We staan namelijk 24 uur per dag voor onze mensen klaar en 7 dagen in de week.

Mogelijkheden dakdekker Hoorn

Een goede dakdekker in Hoorn kan jou altijd van dienst zijn. Je weet immers nooit wanneer je een lekkage hebt op het dak, dit kan ineens optreden. Gelukkig kan de dakdekker je dan bijstaan en alles inspecteren en repareren. Voordat er actie ondernomen wordt, zal er eerst aan worden gegeven wat er gaande is, wat de kosten zijn en wat er echt noodzakelijk. Wanneer je akkoord gaat kan de dakdekker alles direct maken. Bij een lekkage is het van belang snel te handelen, zodat verdere schade voorkomen kan worden.

Lekkage is snel verholpen

Dankzij de service van de beste dakdekker uit Hoorn, is een lekkage snel verholpen. Dit kan zijn bij een plat dak, of bij een dakkapel of schuur of garage, geen zorgen want wij weten wat we doen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en staan iedere dag voor onze klanten klaar. Je krijgt bij ons tien jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en je kunt hier vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Op deze manier weet jij echt goed waar je aan toe bent en kun je je keuzes maken.

Recente aanvragen

 • Boedijnhof, 1628 SJ Hoorn
 • Tinnegieter, 1625 AN Hoorn
 • Lindestraat, 1621 BJ Hoorn
 • Tweeboomlaan, 1624 EA Hoorn

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat