Zoek jij een dakdekker in Duivendrecht? Wij helpen graag.

Vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Duivendrecht

Een goede dakdekker in Duivendrecht heb je nu gevonden, we staan namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor onze klanten klaar. Maar dat is nog niet alles want je krijgt bij ons ook 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Het is fijn om dat te weten, daarnaast kun je ook altijd contact met ons opnemen wanneer je het vermoeden hebt van een lekkage bijvoorbeeld. Deze moet namelijk zo snel als mogelijk worden opgelost. We komen dan direct op locatie, sporen de lekkage op en dan repareren we het ook direct.

Voordelen van een goede dakdekker

Je hebt altijd een betrouwbare dakdekker in Duivendrecht nodig. Gelukkig heb je ons nu gevonden en staan wij direct voor je klaar. We kunnen je dak onderhouden, ideaal als je zelf je dak niet op durft bijvoorbeeld. Maar we kunnen ook een lekkage oplossen, een dakgoot vervangen, dakbedekking aanbrengen of andere dak werkzaamheden uitvoeren wanneer je ons nodig hebt. Geef daarom een seintje als je zelf bijvoorbeeld het dak niet op durft en onze hulp kunt gebruiken, we staan voor je klaar.

Kies de dakdekker in Duivendrecht

Het is tijd dat je de dakdekker in Duivendrecht kiest en kennismaakt met ons. Zo weet je snel waar je aan toe bent want je kunt bij ons een offerte op maat aanvragen. Geef daarbij aan wat er gedaan moet worden, wanneer het kan en om welk type dak en woning het gaat. Als je akkoord gaat met de offerte dan kan de afspraak snel in worden gepland en komt de dakdekker naar je toe.

Recente aanvragen

 • Kloosterstraat, 1115 BN Duivendrecht
 • Korenbloemstraat, 1115 DD Duivendrecht
 • Parnassiaveld, 1115 EH Duivendrecht
 • Populierstraat, 1115 BB Duivendrecht

Vraag direct een gratis offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Probeer hier zo duidelijk mogelijk de aanvraag te specificeren :
  Soort dak*
  Werkzaamheden *

  Type woning/gebouw *
  Verwachte uitvoerdatum *

  Eventuele opmerkingen

  Mike
  MikeJouw contactpersoon
  • We geven 10 jaar garantie

  • We hebben 25+ jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat